середа, 18 квітня 2007 15:48

У Петербурзі виявлено таємничий напис, що порочить честь Путіна (ФОТО)
5

У Санкт-Петербурзі вночі невідомі намалювали напис, що порочить честь президента Росії Володимира Путіна. Напис, зміст якого поки невідомий, з"явився на парапеті Арсенальної набережної напроти пам"ятника Леніну біля Фінляндського вокзалу. Фраза була написана зеленою фарбою, буквами розміром 25-30 сантиметрів. Викликані на місце ЧП комунальні служби міста стирали її в терміновому порядку. Співробітники міліції Санкт-Петербурга проводять перевірку даного інциденту.

Санкт-Петербург славиться своїми написами, типу "Путін - ...". Який з безлічі варіантів написів був намальований на набережній, невідомо. Але останнім часом серед найпоширеніших словоформ з"явилося "Путін - КРАБ". Раніше в блогах і форумах рунета активно обговорювалося дане словосполучення. Очевидці навіть публікували фотографії цього напису.


Можливо, таке дивне словосполучення було викликане до життя виразом "Ленін - ГРИБ", чия історія також почалася в Петербурзі. 17 травня 1991 року по місцевому ТБ пройшла передача "П"яте колесо". Її ведучий Сергій Шолохов представив глядачам Сергія Курьохіна (нині покійного), який розповів про найважливішу таємницю Жовтневої революції. Він заявив, що Ленін був грибом і радіохвилею.

Варто відзначити, що в більшості випадків подібні написи - справа рук ліберально-радикальної молоді із забороненої НБП, АКМ, "Оборона" та інших, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі виявлено таємничий напис, що порочить честь Путіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути