Ексклюзиви
середа, 06 липня 2011 11:30

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Печерському суді задихаються люди

У Печерському суді задихаються люди

У залі засідань Печерського районного суду міста Києва під час перерви розгляду "газової справи" Тимошенко виникла суперечка між сторонами захисту та обвинувачення щодо поведінки народних депутатів від БЮТ.

Зокрема, "бютівець" Андрій Шкіль заявив, що народний депутат має право у суді робити зауваження.

Інший представник БЮТ зауважив, що представників правоохоронних органів йдуть на "виконання злочинної, неправомірної постанови", згідно якої із залу суду має бути видалений народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайло Косів за некоректну поведінку в залі засідання.

"Не виконуйте її, адже це дозволить вам зберегти обличчя, честь перед державою, перед мундиром, перед своєю родиною. І, будь ласка, ми просимо вас припинити чинити фізичний політичний тиск на народного депутата", - заявили представники Тимошенко.

На їхнє переконання, не можна застосовувати проти народного депутата фізичну силу навіть у суді.

"Ми вас про це попереджаємо! - підкреслили "бютівці". - Перешкоджання діяльності народному депутату - це є кримінальний злочин".

У свою чергу, Юлія Тимошенко попросила пресу підійти до вікна і відзняти озброєних людей на вулиці.

"Прошу підійти до вікна і подивитись, скільки озброєних людей зараз підвезено до суду", - сказала Тимошенко і сама почала фотографувати.

Разом з тим, хтось з присутніх у судовому залі почав вимагати увімкнути кондиціонери: "Увімкніть кондиціонери! Їх, що, спеціально вимкнули? Тут не вистачає повітря!"

Нагадаємо, раніше Печерський райсуд видалив з залу, де проходить судове засідання у справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народного депутата з БЮТ Михайла Косіва. Відповідну постанову оголосив головуючий на засіданні суддя Родіон Кірєєв.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському суді задихаються люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути