Ексклюзиви
неділя, 10 липня 2011 12:54

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

У Партії регіонів вірять, що Янукович розбереться з Ландіком

У Партії регіонів вірять, що Янукович розбереться з Ландіком

Те, що завдяки ЗМІ Україна дізналась про випадок з сином народного депутата Володимира Ландіка Романом, свідчить, що в Україні є свобода преси.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, таку думку в ефірі "5 каналу" висловив народний депутат-"регіонал" Володимир Зубанов.

Зокрема, відповідаючи щодо запитання, яке поставили президенту України під час підсумкової прес-конференції 8 липня журналісти, Зубанов відповів, що, на його думку, це запитання про дітей політиків.

"Це дійсно проблема, коли діти не розуміють, в якій ситуації вони знаходяться, поводять себе незрозуміло. Це проблема і для батьків, і для суспільства", - зауважив він.

За його словами, такого розголосу вдалося досягти тільки завдяки пресі, яка може безперешкодно виконувати свою роботу.

"Знову ж, добре, що у нас є вільна преса. Якщо б у нас була цензура, ви думаєте, що в Луганську цього б не знали? Знали. В Луганську б це знали. Але Луганськ би кипів весь", - зазначив "регіонал".

"А зараз, коли вся Україна знає, і президент пообіцяв розібратися, люди сподіваються, що отаких випадків з "мажорами" у нас все ж таки буде менше, і інші будуть побоюватися так себе поводити. Це ж і раніше було. Просто не показували суспільству", - підсумував Зубанов.

Нагадаємо, депутат Луганської міської ради Роман Ландік під час відпочинку в ресторані побив дівчину. Подія зафіксована на відео, ролик опубліковано в інтернеті. Постраждала 20-річна дівчина зараз перебуває в неврологічному відділенні однієї з луганських лікарень. У неї струс мозку і ушкодження.

Роман є сином народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Ландіка.

Слід також зазначити, що учора Управління зі зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України заявило, що у зв'язку з відсутністю депутата Луганської міської ради шостого скликання Романа Ландіка за місцем проживання його розшукує міліція.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів вірять, що Янукович розбереться з Ландіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути