субота, 09 липня 2011 11:44

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландіка розшукує міліція

Ландіка розшукує міліція

У зв'язку з відсутністю депутата Луганської міської ради шостого скликання Романа Ландіка за місцем проживання його розшукує міліція, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України в суботу.

У відомстві нагадали, що 7 липня прокуратура Луганської області порушила щодо нього кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні. Кримінальну справу прийнято до провадження слідчим відділом Луганського міського управління МВС України в Луганській області.

Раніше ЗМІ повідомили, що депутат Луганської міської ради Ландік під час відпочинку в ресторані побив дівчину, яка сиділа за одним столиком. Подія зафіксована на відео, ролик опубліковано в інтернеті. Постраждала 20-річна дівчина зараз перебуває в неврологічному відділенні однієї з луганських лікарень. У неї струс мозку і ушкодження.

Роман є сином народного депутата України (фракція Партії регіонів) Володимира Ландіка.

Зараз ви читаєте новину «Ландіка розшукує міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути