середа, 16 березня 2011 18:04

У Партії регіонів розкрили інформаційний "голод" Тимошенко

У Партії регіонів розкрили інформаційний "голод" Тимошенко

Член парламентської фракції Партії регіонів Орест Муц переконаний, що заяви лідерів певних опозиційних політичних сил про нібито створення навколо них інформаційного вакууму спрямовані на привертання уваги до цих політиків з боку ЗМІ.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Муц, зокрема, сказав: "Заяви Юлії Тимошенко і БЮТ про те, що влада робить спроби інформаційного вакууму навколо опозиційних політиків, – чергова спроба пані Тимошенко привернути до себе увагу".

Він наголосив на тому, що це - "всього лише технологічний хід Тимошенко, який спрямований на пошук інформаційних приводів з метою чергових піар-акцій".

При цьому політик навів дані агентства моніторингу ЗМІ "Медіа простір", згідно з якими в період з 15 лютого по 15 березня поточного року загальна кількість згадувань Тимошенко у ЗМІ була наступною: на телебаченні – 42 рази; у друкованих ЗМІ – 300; в Інтернет-виданнях – 719.

Нагадаємо, раніше прес-служба "Батьківщини" заявила про те, що аналіз телевізійних новин та політичних ток-шоу демонструє, що з початку року істотно посилилася тенденція до блокування появи Юлії Тимошенко на екранах.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів розкрили інформаційний "голод" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути