вівторок, 15 березня 2011 15:03

Тимошенко хоче в телеефір, а Янукович її не пускає?

Тимошенко хоче в телеефір, а Янукович її не пускає?

Президент України Віктор Янукович є "головнокомандувачем походу влади проти свободи слова".

Про це йдеться у заяві прес-служби "Батьківщини".

За словами "бютівців", "лукаві посилання" представників адміністрації президента та депутатів-"регіоналів" на власників не витримують жодної критики, бо власники переважної більшості українських ЗМІ проводять ту генеральну лінію, "яку їм диктує Янукович та його уповноважений по боротьбі з інакомисленням денщик Льовочкін".

Крім того, опозиціонери заявили, що аналіз телевізійних новин та політичних ток-шоу демонструє, що з початку року істотно посилилася тенденція до блокування появи лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на екранах.

Партійна прес-служба наголосила, що показовою була і недільна телеаналітика, де "роковини уряду Януковича-Азарова були висвітлені з неприхованим пієтетом, тенденційно, без жодного слова критики".

"Так само була заблокована і участь Юлії Тимошенко в будь-яких телевізійних шоу, посвячених цій темі, попри наші численні офіційні та неофіційні звернення. З початку року Юлія Тимошенко лише один раз була присутня в прямому ефірі програми "Шустер.Live" і жодного разу - в програмах Євгена Кисельова "Велика політика" та Андрія Куликова "Свобода слова", - нагадали у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче в телеефір, а Янукович її не пускає?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути