понеділок, 14 березня 2011 16:13

Тимошенко почала підготовку до помсти Януковичу

Тимошенко почала підготовку до помсти Януковичу

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про необхідність проведення слідчими Генеральної прокуратури розслідування щодо "фабрикування чинною владою показників соціально-економічного розвитку країни за 2010 рік та невиконання законодавства про обов'язкову індексацію заробітних плат, стипендій, пенсій та інших соціальних виплат на рівень справжньої інфляції".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко зазначила: "Я хочу сьогодні офіційно подати заяву про скоєння злочину. Я дуже добре знаю, що з себе представляє Генеральна прокуратура. Я дуже добре знаю, що Генеральна прокуратура є одним цілим з президентом країни, який і дає команду фальсифікувати зростання цін. Але я це роблю не для сьогодення".

За словами опозиціонерки, заяву про злочин вона робить для того, "щоб можна було, коли ця влада буде усунута, кожного з них притягнути до кримінальної відповідальності".

Екс-прем'єр погодилась з висновками експертів, відповідно до яких рівень інфляції в 2010 році становив понад 25% у той час, як влада оприлюднила дані про 9-відсотковий рівень інфляції.

"Смішно сьогодні виглядають політичні переслідування на пустому місці в той час, коли у кожної людини з кишені вкрали до 25% заробітних плат і пенсій щомісяця", - вважає Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко почала підготовку до помсти Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути