понеділок, 18 липня 2011 12:29

У Партії регіонів назвали головного ворога українських ЗМІ

У Партії регіонів назвали головного ворога українських ЗМІ

Член парламентської фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань телебачення та радіомовлення Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко вважає, що основним ворогом преси є корупція в ній.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це Бондаренко сказала у коментарі УНН.

"Передусім ворогом преси є корупція в ній, – наголосила депутат. - Поки журналісти не зізнаються собі, що серед них є корупціонери і хабарники, поки журналісти будуть вважати себе святішими за Папу Римського, доки не будуть помічати помилки за собою, ми далеко на такому возі не доїдемо".

Відповідаючи на питання щодо походження корупції в пресі, Бондаренко, зокрема, зазначила: "Мені складно говорити, звідки вона взялася, але з великим сумом спостерігаю, як українська журналістика з королеви фактів перетворилася на служницю інтерпретацій та оцінок. Тобто медійники намагаються апелювати не до фактів, а до власного "фу", стати в песимістичну позу або позу ментора-моралізатора".

"До речі, в цьому сенсі в мене є соратники за журналістським цехом, уже мегадосвідчені люди, які говорять, що повчати когось – дурний тон. Після цього я сама стала стриманішою у своїх оцінках. Я розумію, що повчати когось - невдячна справа. Поки людина сама не визнає своїх помилок, марно її чомусь навчати", – заявила парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів назвали головного ворога українських ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути