субота, 16 травня 2009 12:22

У НУНС новий голова ради партії

У НУНС новий голова ради партії
Голову Київської обласної державної адміністрації Віру Ульянченко обрано головою ради партії Народний Союз "Наша Україна".

Як повідомило журналістам джерело в партії, таке рішення було щойно ухвалене на засіданні ради.

Її заступником обрано народного депутата Володимира Мойсика.

Сьогодні в Києві проходить засідання ради партії "Народний Союз "Наша Україна"", на якому присутній лідер НСНУ, Президент України Віктор Ющенко. Планується, що на цьому засіданні буде обрано керівника ради партії, а також деяке інше керівництво партії

Також політрада "Нашої України" затвердила норму представництва на з"їзді для регіональних організацій у кількості 45 осіб.

Крім того, політрада "Нашої України" затвердила чисельний склад президії партії у кількості 21 особи.

До складу президії увійшло ще п"ять осіб – В"ячеслав Кириленко, голови регіональних організацій "Нашої України": Полтавської - Іван Близнюк, Сумської - Володимир Сапсай, Черкаської - Олександр Черевко і Кіровоградської - Вадим Черниш.

До складу президії, згідно з суботнім рішення, входять: Арсен Аваков, Станіслав Аржевітін, Степан Барна, Іван Близнюк, Іван Васюник, Лілія Григорович, В"ячеслав Кириленко, Юрій Ключковський, Ксенія Ляпіна, Микола Мартиненко і Володимир Мойсик.

Також до складу президії входять Петро Олійник, Юрій Павленко, Володимир Поляченко, Володимир Сапсай, Олександр Третьяков, Віра Ульянченко, Олександр Черевко, Вадим Черниш, Зіновій Шкутяк і Ярослав Ющенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У НУНС новий голова ради партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути