вівторок, 07 лютого 2023 13:35

У низці російських регіонів пройдуть референдуми щодо відділення від Росії

У низці російських регіонів пройдуть референдуми щодо відділення від Росії
Онлайн-референдуми відбудуться у п'яти регіонах РФ – Кенігсберзі, Інгриї, на Уралі, у Сибіру та на Кубані. Фото: EastNews

Ініціативні групи вирішили провести онлайн-референдуми в п'яти регіонах Російської Федерації. Мова йде про Кенігсберг, Інгрію, Урал, Сибір та Кубань. Голосувати будуть за незалежність від Росії, пише "Главком".

Про це вони заявили під час проведення "Форуму ПостРосії" у приміщенні Європарламенту в Брюсселі, Бельгія. Члени ініціативних груп закликають мешканців п'яти регіонів взяти участь у голосуванні.

"Ми оголошуємо початок процесу відділення від Москви і про перші референдуми вільних людей, які населяють Кенігсберг, Інгрію, Сибір, Урал і Кубань, про суверенітети наших держав... Прийшов час реальних змін. Ми звертаємось до земляків з проханням взяти участь у референдумах і сказати своє тверде "так" незалежним Кенігсбергу, Інгрії, Уралу, Сибіру та Кубані", – заявили члени ініціативних груп.

Ініціатори підкреслюють, що незалежність регіонів позитивно вплине на їхнє економічне становище. Своїми гаслами вони проголосили: "Досить годувати Москву!", "Досить вмирати за Кремль!", "Голосуй за незалежність своєї республіки! Обирай щасливе майбутнє для себе і своїх дітей!" тощо.

Референдум за політичне та територіальне відмежування від Російської Федерації пройде 16 лютого. Про платформу, на якій він буде проведений, ініціативні групи, повідомлять згодом.

Зараз ви читаєте новину «У низці російських регіонів пройдуть референдуми щодо відділення від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути