понеділок, 02 квітня 2012 16:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У МОЗі вже знайшли лікарню для Тимошенко

У МОЗі вже знайшли лікарню для Тимошенко
У МОЗі розхвалили медиків і власне саму лікарню. Фото: ua.korrespondent.net

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко лікуватимуть у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" Харкова.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України:

"На виконання доручення Генеральної прокуратури України та звернення Державної пенітенціарної служби Міністерством охорони здоров'я скликана комісія висококваліфікованих фахівців для проведення медичного огляду Тимошенко Ю.В. та визначення шляхів подальшої реалізації рекомендацій Міжнародної медичної комісії. Комісія виїхала до міста Харкова".

"Виконання рекомендацій медиків щодо лікування Ю.Тимошенко планується організувати в умовах спеціалізованого стаціонару в одному із багатопрофільних медичних закладів міста Харкова, зокрема у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" у відділенні патології хребта та переферійної нервової системи", - повідомили в МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка подумав і наказав лікувати Тимошенко за межами колонії

Там також запевнили, що матеріально-технічна база лікарні повністю відповідає всім вимогам, висловленим спеціалістами із Німеччини та узгодженим усіма спеціалістами медичної комісії Міністерства охорони здоров'я. Заклад спеціалізується на наданні допомоги пацієнтам з аналогічною патологією багато років. Має потужний кадровий потенціал та напрацьовані методики, підкреслили в МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не дозволяє робити пункцію спинного мозку, а взагалі хоче лікуватись

"В лікарні є можливість повністю виконати рекомендації відносно медикаментозного лікування, у тому числі за необхідності селективного введення лікарських засобів безпосередньо до ділянки патологічного процесу. Окрім цього, в закладі відпрацьовані питання щодо застосування сучасних, визнаних й іноземними фахівцями, методик із використанням найновішого фізіотерапевтичного обладнання. Відновлювальне лікування включає в себе систему інших реабілітаційних заходів лікувальної фізкультури, гімнастики та лікувального масажу, які застосовуються в комплексному підході для організації лікування пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Лавриновича Євросуд не указ, але лікувати Тимошенко поза колонією він не проти

У міністерстві підкреслили: фахівці установи та заклад в цілому визнаний міжнародною спільнотою як високоспеціалізований центр з реабілітації та відновлювального лікування серед пацієнтів із такими захворюваннями.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗі вже знайшли лікарню для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути