пʼятниця, 02 листопада 2012 00:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У МОЗ всі, хто не мертвий, то почуває себе добре - Власенко

У МОЗ всі, хто не мертвий, то почуває себе добре - Власенко
Сергій Власенко ФОТО: www.newsmarket.com.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко говорить, що у його підзахисної, яка проходить лікування у ЦКЛ "Укрзалізниця" в Харкові, не було іншого протесту, як голодування, яке продовжується вже четвертий день.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"У МОЗ всі, хто не мертвий, то почуває себе добре. А що означає не почувала себе погано, а якщо у людини постійний больовий синдром. Людина не може нормально ходити без ходунів", - повідомив Власенко.

Зокрема, за словами захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вона "себе почуває, як людина, яка голодує четвертий день, при цьому знаходиться в лікарні і не отримує належного лікування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко прорвався до Тимошенко

Відповідаючи на питання, чи збирається Тимошенко припиняти голодування, він сказав: "Наразі, наскільки мені відомо, то ні. Це було виважене рішення. Це не було спонтанне рішення, а рішення це приймалося із урахуванням того, що на жаль, в неї немає інших способів висловити свій протест".

Окрім того, він розповів, що якби Тимошенко знаходилась на свободі, то вона би обрала іншу форму протесту, в разі його необхідності.

"Якби, вона була на свободі, а незаконно за ґратами, то в неї, можливо була б можливість висловити свій протест в більш широкому спектрі способів, а оскільки в неї спосіб один, то вона змушена його використовувати", - резюмував він.

Нагадаємо, 29 жовтня екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила голодування в протесту проти результатів виборів.

30 жовтня заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський повідомив, що Тимошенко можуть примусово годувати, сьогодні ж МОЗ повідомило, що подібної процедури не будуть проводити у до відношенні засудженої.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗ всі, хто не мертвий, то почуває себе добре - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути