вівторок, 30 жовтня 2012 12:18

"Не ставте провокативні питання, ви ж нормальна людина!"- "бютівці" не голодуватимуть разом з Тимошенко

"Не ставте провокативні питання, ви ж нормальна людина!"- "бютівці" не  голодуватимуть разом з Тимошенко
Андрій Павловський допомагатиме Тимошенко в інший спосіб. Фото: politiko.ua

"Бютівець" Андрій Павловський вважає, що соратники Юлії Тимошенко мають підтримати її в інший спосіб, а не оголошувати голодування.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: "Визнати вибори чесними - це деморалізувати українську націю"

За словами політика, зараз він саме їде у Вінницю, щоб підтримати соратників, проти яких чиняться фальсифікації на окрузі.

"Ми зараз це і намагаємося зробити (підтримати позицію Тимошенко — gazeta.ua), зараз їду на Вінницю, там перемагають кандидати від "Батьківщини" губернатора Джигу. Вночі там вимикали світло, завозили мішки бюлетенів. Те ж саме і по всім дільницям де наш представник перемагав Домбровського", - розповів Павловський.

"Юля права, що це свавілля, - додав політик. - Такого бруду не було навіть на останніх виборах парламентських. Зараз те саме діється в Деснянському районі, де Андрій Іллєнко перемагає олігархіцу Герегу. Вона туди мільйони вкинула, а молодий хлопець без грошей її обставив. Залишилось буквально п'ять протоколів, де він перемагає і ОВК відмовляється приймати протоколи, за якими буде остаточна перемога. Так само Юрій Левченко, молодий хлопець, переміг мастодонта корупції Пилипишина. ОВК теж відмовляється вводити результати, щось фальшують там".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко оголосила голодування

На запитання про те, чи збираються "бютівці" оголосити голодування на знак солідарності із своїм лідером Юлією Тимошенко, Павловський знервовано відповів: "Зараз ми їдемо допомагати нашим товаришам і це буде найбільша допомога Юлії Володимирівні, щоб її люди і соратники, які стоять за нею, перемогли. Оголосити голодування? Щоб всі попадали, не було сил, померли на дільниці? Не задавайте провокативні питання, ви ж нормальна людина!".

Зараз ви читаєте новину «"Не ставте провокативні питання, ви ж нормальна людина!"- "бютівці" не голодуватимуть разом з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути