четвер, 01 листопада 2012 17:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко прорвався до Тимошенко

Власенко прорвався до Тимошенко
Сергій Власенко. Фото: radiosvoboda.org

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко нарешті сьогодні зустрівся із підзахисною, яка проходить лікування у ЦКЛ "Укрзалізниця" в Харкові. Їхня зустріч тривала не довше 15 хвилин.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Пустили мене до Юлії Володимирівни. Після обіду я прорвався до неї. В мене була дуже коротка зустріч з Юлією Володимирівною, оскільки в неї сьогодні йде короткострокове побачення з Турчиновим, Яценюком і Немирею", - повідомив про ситуацію Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин пошкодував Тимошенко, бо тепер її забудуть

Окрім того, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко зауважив, що саме з цих причин його зустріч з Тимошенко тривала не довше 15 хвилин. "Я мав можливість 10-15 хвилин з нею поспілкуватись і я залишив колег, щоб вони продовжували працювати, а я вже відлучився, оскільки мені необхідно з'ясувати низку питань", - зазначив він.

Зокрема, за словами Власенка, Тимошенко "себе почуває, як людина, яка голодує четвертий день, при цьому знаходиться в лікарні і не отримує належного лікування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі МОЗ не радять Тимошенко голодувати, але примусити їсти не можуть

Нагадаємо, сьогодні захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляв, що сьогодні його незаконно не допустили до екс-прем'єра. "Я не потрапив до Юлії Володимирівни. Мене не пустили. Це незаконно, але вони мотивували тим, що в неї короткострокове побачення, і чомусь захисникам не можна бачити Юлію Володимирівну сьогодні. На моє запитання, якою нормою це регламентується, відповіді, звичайно, не було", - заявив Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Власенко прорвався до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути