Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 13:44

У Москві пройшла 50-тисячна акція проти корупції

У Москві пройшла 50-тисячна акція проти корупції

У центрі Москви відбулася акція руху "Наші", у якій, за даними столичного ГУВС, взяло участь більше 52 тисяч людей.

Як повідомив начальник управління охорони громадського порядку ГУВС Олександр Благов активістів привезли з ряду регіонів на більш ніж 500 автобусах.

У зв'язку з проведенням акції було перекрито рух по проспекту Сахарова і прилеглих вулицях. Благов повідомив, що повністю відновити рух планується приблизно до 15:00. За даними ГУВС, акція пройшла без пригод.

Акція "Наших" була присвячена боротьбі з корупцією. Учасники руху оголосили про створення антикорупційного комітету та запуску сайту "Білі фартухи", на якому будуть публікуватися питання за фактами корупції.

Координатор проекту "Білі фартухи", директор табору "Селігер" Ілля Костунов пообіцяв звернути увагу на масштабні державні проекти, такі як будівництво цетру в "Сколково" і Олімпіаду-2014 у Сочі.

Комісар руху "Наші" Марія Кисліцина повідомила, у свою чергу, що почати активісти можуть з перевірки легальності звалища в підмосковному селі Торбеєво.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пройшла 50-тисячна акція проти корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути