Ексклюзиви
субота, 22 червня 2013 17:49

У Львові комуністи ледь не побилися з активістами "Свободи" за червоний прапор

У Львові комуністи ледь не побилися з активістами "Свободи" за червоний прапор
Фото: newsradio.com.ua

Біля Монументу Слави у Львові представники КПУ влаштували захід з нагоди вшанування пам'яті загиблих у Великій вітчизняній війні на 72-гу річницю початку конфлікту між СРСР і нацистською Німеччиною.

Як повідомляє ZIK, другий секретар Львівського обласного комітету компартії Юрій Ткаченко під час заходу пробував розгорнути червоний прапор. Однак активісти ВО "Свобода" не дозволили йому це зробити.

Почалася штовханина між комуністами і націоналістами. Та до бійки справа не дійшла. Міліція вчасно відреагувала і розборонила сторони.

"22 червня – День скорботи і пам'яті жертв війни в Україні. Ми мусимо згадувати цей день, щоб такого більше не повторилося. А є нелюди, які вважають, що коли фашисти прийшли сюди – це було свято для України", - заявив комуніст Юрій Ткаченко.

Він також додав, що міліція попросила КПУ не дратувати червоним прапором "биків із Свободи". В цей же час депутат Львівської облради свободівець Любомир Мельничук заявив, що комуністи влаштували "шоу на гробах".

"Червоний прапор – прапор ГУЛАГу і Голодомору. Влаштовувати шоу на гробах загиблих – це можуть зробити виключно комуністи. Вони ще раз підтвердили, що нічого святого в них немає", - зазначив Мельничук.

Нагадаємо, що у квітні у Львові заборонили червоні прапори і свастику.

Зараз ви читаєте новину «У Львові комуністи ледь не побилися з активістами "Свободи" за червоний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

476

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути