Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 14:45

Червоний прапор є знаком попередження про бездоріжжя - кандидат в депутати

Червоний прапор є знаком попередження про бездоріжжя - кандидат в депутати
Фото: uncp.soskin.info

Сьогодні у Львові відбулася прес-конференція кандидата в депутати від Української національної консервативної партії Василя Абаімова. Він іде по 124 виборчому округу цетром якого є місто Сокаль. Також включає місто Червоноград, Сокальський район та частину Кам'янка-Бузького району.

Кандидат у депутати висловив жаль із приводу того, що у Верховну Раду іде мало виробничих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційний кандидат відхрещується від агітації на весіллях

"На моєму окрузі є багато проблем, які можуть вирішити саме виробничі люди, - сказав він. - Перш за все це бездоріжжя. От перетинає людина кордон і стикається із нашими дорогами. А вони є бідові. В іноземців зразу колеса відлітають в машинах. Колись їм казали: "А ви не бачили червоний прапор? То ж був сигнал, що тут дороги нема". Зараз ситуація майже нічим не змінилася".

Також, за його словами, потрібно вирішувати проблему із Добротвірською ТЕС. Бо її приватизували незаконним чином. Також потрібно виріши проблему із підняттям вугледобування в регіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наперсточні вибори не пройдуть" - опозиція мітингує під судом через незаконне формування дільничних комісій

Як розповів Василь Абаімов, деякі кандидати займаються зомбуванням населення. Вони оприлюднюють різні соціологічні опитування в яких є лідерами рейтингу.

"Ну якщо ти лідер рейтингу, то йди вже в ЦВК і нехай тебе оголошують переможцем на виборчому округу. Так ні, в цьому і вся суть демократії. Людина в праві вибрати найкращого. А такі маніпуляції з рейтингом, тільки затьмарюють голови виборцям", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Червоний прапор є знаком попередження про бездоріжжя - кандидат в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути