середа, 26 вересня 2012 14:05

Опозиційний кандидат відхрещується від агітації на весіллях

Помічники кандидата у народні депутати  від ВО "Батьківщина" по виборчому округу №18   Костянтина Якименко прийшли на весілля  у смт. Вороновиця Вінницького району., аби привітати молодят та подарувати їм кухонний комбайн. Також за інформацією ОПОРА 15 вересня в місті Немирів у ресторані "Троя" відбулося друге  весілля. Сюди прийшов  вже сам кандидат Костянтин Якименко, який  привітав  молоду сім'ю та вручив подарунок.

Кандидат побував вже на декількох весіллях, стверджує прес-секретар громадянської мережі ОПОРА у Вінницькій області Галина Сегеда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині кандидат у нардепи агітував на весіллях

"Було два весілля. Є інформація, що він був на трьох весіллях. Щодо третього інформація наразі ще не зовсім підтверджена, тому що ми маємо побачити відео і фотографії. Ми до нього коли зателефонували і запитали, чи він там був, то сказав, що був. Він не питає, що подарувати. Перед тим як прийти на весілля, він чи його представники питають попередньо дозволу в батьків, чи можна прийти на весілля, привітати молодих. Батьки йому зазвичай не відмовляють. Він і на тому, і на тому весіллі дарував кухонний комбайн.  Такі дії суб'єкта виборчого процесу Костянтина Якименка є порушенням вимог частини тринадцятої статті 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України". Це непрямий підкуп виборців. Кухонний комбайн коштує  як мінімум півтори тисячі гривень".

 

Сам  Констянтин Якименко в коментарі Gazeta.ua заперечив той факт, що бував на весіллях.

"Це не я. Не знаю, може хтось ходить і агітує. "Друзів", які хочуть мені допомогти є багато. Але це не я".

/media/video/457795/1_457795.mp4

По  округу № 18 на Вінниччині балотуються 17 кандидатів. Найвідоміші серед них — це нардеп- "регіонал" Григорій Калетнік та мільйонер, президент та власник  Корпорації UBG Руслан Демчак.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційний кандидат відхрещується від агітації на весіллях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути