середа, 07 березня 2018 17:35

У Луценка заявили про "маленьку перемогу"

У Луценка заявили про "маленьку перемогу"
Печерський райсуд Києва дозволив Генпрокуратурі заочно розслідувати справу щодо олігарха-втікача Сергія Курченка. Фото:metalist.ua

Печерський райсуд Києва дозволив Генпрокуратурі заочно розслідувати справу щодо олігарха-втікача Сергія Курченка.

Про це у Facebook повідомила речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

"Ще одна маленька, велика перемога.

Як повідомив процесуальний керівник у кримінальному провадженні Костянтин Кулик, 07.03.2018 слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва задоволено клопотання Генеральної прокуратури та надано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування щодо Курченка С.В." – написала вона.

Дозвіл стосується розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Курченка у створенні злочинної організації, а також у вчиненні у її складі низки кримінальних правопорушень.

Курченка підозрюють у заволодінні чужим майном, коштами державних та інших банківських установ, державних підприємств паливно-енергетичного сектору економіки, в ухилянні від сплати податків, відмиванні доходів, одержаних злочинним шляхом та організації фіктивного підприємництва.

Загальні збитки: понад 14 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Курченка забрали "Металіст"

Сергій Курченко - бізнесмен, власник групи "Східно-Європейська паливно-енергетична компанія". Після Майдану втік у Росію.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв, що у 2018 року розпочнуться заочні судові процеси над колишніми високопосадовцями часів президентства Віктора Януковича, а також Курченка.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка заявили про "маленьку перемогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути