пʼятниця, 27 січня 2012 10:16

У Кличка порадили Януковичу схопитись за "соломинку" ПАРЄ

У Кличка порадили Януковичу схопитись за "соломинку" ПАРЄ

У партії УДАР Віталія Кличка заявляють, що прийнята в четвер резолюція ПАРЄ з Україною має обов'язковий, а не рекомендаційний характер для офіційного Києва і повинна бути виконана.

Як наголошується в поширеній прес-службою заяві партії, ця резолюція ПАРЄ, незважаючи на свою жорстку тональність, може "стати рятівною соломинкою для влади, яка перейшла межу здорового глузду у боротьбі з політичними опонентами і порушенні прав людини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАРЄ озвучила вимоги і оголосила ультиматум Януковичу

"Від Києва вимагають випустити на свободу опозиціонерів Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших, припинити згортання демократії і свобод. Офіційний Київ зобов'язаний це зробити, адже це - єдиний спосіб повернути хоч частину авторитету як усередині країни, так і назовні", - вважають в партії Віталія Кличка.

"Україна, приєднуючись до Ради Європи, зобов'язалася дотримуватися демократичних стандартів і правил цієї авторитетної міжнародної організації. Резолюції ПАРЄ базуються на ґрунтовному моніторингу ситуації в країні, і влада зобов'язана до них прислухатися", - йдеться в заяві УДАРу.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка порадили Януковичу схопитись за "соломинку" ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути