вівторок, 01 жовтня 2013 15:11

У Кличка не бояться міліції та "Беркуту"

У Кличка не бояться міліції та "Беркуту"
Фото: Gazeta.ua

Окружний адмінсуд підтвердив, що в Україні немає судової гілки влади.

Так Gazeta.ua "ударівець" Павло Розенко прокоментував відмову суду у задоволенні позову Віталія Кличка щодо заборони засідання Київради 2 жовтня.

"Ми знову побачили, що суди підпорядковуються президенту. Тому Євросоюз правильно ставить перед нами завдання щодо необхідності вирішити питання забезпечення незалежності судової системи. Але не так, як це пропонує Янукович — остаточно віддати президенту, а зробити джерелом влади. Хоча це не перше і не останнє подання УДАРу до суду", - наголосив він.

За словами політика, позиція УДАРу щодо ситуації в Києві не змінилася — партія застосовує всі заходи, аби довести нелегітимність київської влади. Розенко нагадав, що "ударівці" зареєстрували у парламенті проект постанови щодо проведення виборів в Києві 15 грудня.

Нардеп зауважив, що завтра під Київрадою буде спільна акція опозиційних сил, направлена на захист права киян обирати собі владу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київраду готують до штурму: з дверей зняли навіть ручки

"Нас не зупиняють дії міліції, які ми бачили минулого разу. Така поведінка правоохоронних органів ще більше дискредитує владу і засвідчує, що МВС стоїть не на захисті інтересів та прав громадян. Сьогодні у них основна функція та місія — у будь-який спосіб захищати владу, навіть шляхом побиття  людей. Чим більше влада буде демонструвати такий правовий нігілізм та диктаторські замашки, тим швидше вона впаде. А нас не лякає брязкання зброєю чи гра мускулами правоохоронних органів. Нас це не зупиняє", - додав "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «У Кличка не бояться міліції та "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути