вівторок, 01 жовтня 2013 14:35

Київраду готують до штурму: з дверей зняли навіть ручки

В будинку Київради розпочались роботи щодо посилення заходів безпеки під час проведення засідання сесії Київради 2 жовтня.

На вході Київради біля пропускного пункту додатково почали встановлювати металошукачі. Крім того, з усіх трьох дверей центрального входу взагалі познімали масивні дерев'яні ручки, встановивши невелику ручку тільки на одних дверях.

Як повідомили в прес-службі Київради, такі заходи безпеки проводили і під час минулих засідань сесії.

Як повідомлялося, київська влада відповіла відмовою на запит Меліхової у проведенні 2 жовтня 2013 року загальних зборів киян у приміщенні Київради. За словами чиновників, актова зала, в якій планувалося провести збори, не пристосована до таких заходів.

"Ця відповідь була б смішною, якби не була офіційною причиною відмови. Адже всім відомо, що у цій залі постійно проводяться різноманітні аналогічні заходи: зустрічі делегацій, апаратні наради, нагородження, святкування тощо", - повідомила Меліхова.

Зараз ви читаєте новину «Київраду готують до штурму: з дверей зняли навіть ручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути