вівторок, 01 жовтня 2013 12:29

Опозиції пропонують влаштувати похорон Магдебурзького права

Опозиції пропонують влаштувати похорон Магдебурзького права
Володимир Бондаренко Фото: dni.com.ua

Нардеп від "Батьківщини" Володимир Бондаренко критично ставиться до подій, що відбуваються на мітингах під Київрадою. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Вважаю, що методи роботи із київською міською владою треба радикально змінювати. Вона звикла наганяти туди міліції та займатися мордобоєм - тренуються на народних депутатах та громадянах. Такі мітинги ні до чого не призведуть, бо в результаті засідання будуть проводитися в підпіллях. Тому треба змінювати сутність та націленість таких зібрань людей. Бо ми можемо своїми діями трошки нашкодити євроінтеграції. Такі речі по-іншому будуть розцінюватися в Європі. Я нещодавно був у Німеччині. Так там люди здивовані позицією Верховної Ради в питанні київських виборів", - зазначив політик.

"З владою треба працювати таким чином, аби вона виконувала свої обов'язки і дотримувалася Конституції. А це сьогодні залежить від Верховної Ради, яка свідомо не ухвалює рішення стосовно виборів у Києві. На неї треба тиснути фізично. Юридично не вийде, бо судова система не працює. Тому потрібно проводити мітинги під парламентом. Опозиція здатна зібрати в Києві 5-10 тисяч людей, які незадоволені тим, що в столиці немає влади. Тоді ситуація може зрушитися із місця. Це при умові, що буде розуміння опозиційних сил, аби ми до цього однаково підходили", - наголосив Бондаренко.

За його словами, кияни мають змусити місцеву владу працювати із повагою до людей та застосовувати дії економічного характеру. "Сьогодні у Києві в більшості будинків немає нормальної гарячої води. Тому плата за неї здійснюється незаконно. Є постанова уряду, яка вимагає, аби місцева влада забезпечила таке надходження послуги, щоб протягом максимум трьох хвилин вода текла в температурному режимі 55-75 градусів. У разі відсутності такої  тут же складається акт в присутності двох свідків і припиняється оплата. Тоді може бути реакція, бо у них виникне потреба міняти Київраду, вводити порядки. А так вони просто розкошують, а ми ходимо на мітинги. Це не краща робота опозиції. Варто було б провести похорон Магдебурзького права з вінками від Миколи Азарова. А бігати під Київрадою, як Одарченко, і кричати в мегафон: "Леопольд, выходи!" - це не варіант", - зауважив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції пропонують влаштувати похорон Магдебурзького права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути