неділя, 28 жовтня 2012 15:22

У Києві спостерігачі не змогли затримати фальсифікатора

У Києві спостерігачі не змогли затримати фальсифікатора
Фото: podrobnosti.ua

На виборчій дільниці №87, що у 212-му виборчому окрузі, невідомий чоловік намагався винести бюлетень.

"Десь о пів на другу я побачила, як молодий чоловік років 22 вийшов із кабінки для голосування і пішов не до урни, а прямо до виходу, - каже спостерігач від кандидата в депутати Тетяни Монтян Тамара Макарівна Якименко, 75 років. – Інші спостерігачі сиділи і нічого не робили. Я нічого не хочу сказати, може, люди втомлені були, може, просто не побачили. Я його питаю: "Куди ви йдете?" Це почув голова комісії, ми спробували разом його зупинити, забрали бюлетені. І він собі пішов, бо міліції на дільниці в той момент не було. Я рада, що ми зупинили це "безобразіє", але шкода, що не змогла його затримати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексію Азарову доведеться голосувати за відставку батька – експерт

"Спостерігачі мали викликати міліцію, - каже кандидат в народні депутати Тетяна Монтян. – Мене на той час на дільниці не було, я приїхала за 20 хвилин. Добре, що все добре закінчилося і бюлетені не винесли. Але ця людина цілком могла продати свій бюлетень комусь за гроші. Але я не бачу тут підозрілої активності. У нас на окрузі нічого особливого не буде, занадто багато конкурентів, які один одного "пасуть". Там, де немає конкуренції, очевидно, зараз складніше. Але поки що особисто для мене найцікавішою подією цих виборів стало те, що якийсь із виборців перекреслив усіх кандидатів, а внизу домалював квадратик, поставив галочку і дописав Ярослава Мазурка".

Зараз ви читаєте новину «У Києві спостерігачі не змогли затримати фальсифікатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути