Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2015 13:07

У Києві, Львові та Харкові кандидати мають достатню електоральну перевагу для перемоги в один тур - КВУ

У Києві, Львові та Харкові кандидати мають достатню електоральну перевагу для перемоги в один тур - КВУ

У Києві, Львові та Харкові кандидати мають достатню електоральну перевагу для перемоги на виборах в один тур. Про це заявив директор всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" Олексій Кошель.

Зокрема, він зазначив, що хоча в цих трьох містах перемогу прогнозують їхнім міським головам, мер Харкова веде кампанію, діаметрально протилежну до кампаній мерів Києва та Львова.

"Якщо говорити про кампанію Кличка, то можна стверджувати, що він має високий рейтинг за рахунок стабільного електорату і ведення кампанії з урахуванням "реальних справ". Позиції Садового, у свою чергу, підсилює рейтинг партії "Самопоміч". В обох кандидатів однакова ситуація з конкурентами: вони слабкі й неякісно ведуть кампанії", - заявив директор КВУ.

За словами експерта, складна політична ситуація зробила українців недовірливими виборцями, через що високі рейтинги кандидатів стали рідкісним явищем.

"Нинішня виборча кампанія відрізняється тим, що в людей украй високі очікування і вимоги до влади, тому і переважної підтримки в політиків, як правило, немає. Тому досить важко прогнозувати результати виборів, тим більше перемогу на мерських виборах в один тур. Проте у великих містах можливість такої перемоги існує у Києві, Львові та Харкові, де кандидати-лідери мають великий відрив від конкурентів", - резюмував експерт.

Зараз ви читаєте новину «У Києві, Львові та Харкові кандидати мають достатню електоральну перевагу для перемоги в один тур - КВУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути