вівторок, 18 червня 2013 17:37

У Гриценка завищена самооцінка, тому він поливає фракцію брудом на телешоу - Москаль

У Гриценка завищена самооцінка, тому він поливає фракцію брудом на телешоу - Москаль
Геннадій Москаль ФОТО: Сергій Старостенко, Gazeta.ua

Нардеп від "Батьківщини" Анатолій Гриценко має завищену самооцінку, тому він поливає фракцію брудом на телешоу. Утім його дії не фінансує влада, а просто використовує його хворі амбіції. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"Гриценко підриває авторитет фракції. Два-три відсотки мінус його виступ після об'єднавчого з'їзду дав. Нормальна людина здорова ніколи б не пішла на той ефір. Він був спровокований владою, спрогнозований нею. Просто використали його  хворі амбіції", - каже Москаль.

Він наголошує — стосунки у фракції схожі на сімейні, то ж і критика повинна мати свою межу.

"У фракції, як у сім'ї, людей об'єднують якісь цінності, ідеали. Він, будучи членом певної родини, починає поливати брудом своїх дітей, дружину, братів і сестер, каже, що вони негідники. На засіданні фракції питання було в одному — його виступ на телешоу у п'ятницю. По-перше, формат цього телеканалу узгоджується із Адміністрацією Президента. По-друге — він не йшов туди по квоті партії. Але його всюди рекламували як представника "Батьківщина". Який виходить і каже: всі дурні, тупі, бездарні, а я один  - геній. Такого в житті не буває. В кожного з нас більше недоліків, ніж позитиву. Але за морально-етичними нормами не можна переходити грань і обливати своїх соратників нечистотами. Гриценка взяли до списку, бо люди хотіли бачити наше об'єднання. Були звинувачення, що ми не взяли Стецьківа, Донія. Ніхто не заставляв Гриценка йти з нами", - вважає нардеп.

Він розповідає, що у фракції "Батьківщина" є кілька люди "із дуже завищеною самооцінкою".

"Це — Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук і В'ячеслав  Кириленко. Вони не розуміють, що в кожного є свої межі. Якщо я знаю, що цю планку взяти не можу, то не буду стрибати, щоб шльопнутися головою об асфальт.  Він же не може змиритися з тим, що в нього не виходить зі своєю партією. Нехай розбудовує  "Громадянську позицію", ніхто ж його насильно не змушує вступити в "Батьківщину". Хай його народ полюбе. Нічого проти не маємо. Не виходить?  Не треба не робити з цього трагедії. Я б тоже хотів стати президентом Парагваю. Гриценко так поводиться тільки через амбіції. Він не грає на боці влади свідомо, гроші за це не бере. Але його використовують, починають запрошувати всюди. Людина цього не хоче, але попадає в тенета, які добре сплели наші ідеологічні противники", - пояснює Москаль.

Він також прогнозу, що фракція згодом "порпощається" із Гриценком, та не уточнює як саме. "Кінчиться тим, що ми з ним попрощаємося. Хоча виключення з фракції — завелика честь для нього. Він бачить, що -  не бажаний, але все одно тримається. З іншого боку — куди йому йти? Кого він буде критикувати поза фракцією? Нічим буде піаритися? Представляючи "Батьківщину",  він цікавий і бажаний на телешоу. Якщо він буде викинутий за межі фракції Батьківщина, кому він на хер буде нужен?", - резюмує нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У Гриценка завищена самооцінка, тому він поливає фракцію брудом на телешоу - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути