пʼятниця, 07 травня 2010 13:45

У Дніпропетровську ДАІ "рекомендує" не везти людей на мітинг до Києва

У Дніпропетровську ДАІ "рекомендує" не везти людей на мітинг до Києва

За даними, які надійшли до Дніпропетровської обласної організації партії "Батьківщина", органи МВС, зокрема обласне ДАІ та податкова інспекція, чинять тиск на автоперевізників області, щоб не допустити виїзду громадян до Києва на мітинг 11 травня. Таку інформацію оприлюднила обласна організація партії.

За повідомленням, народні депутати України від БЮТ мають дані, що до автоперевізників зверталися високопосадовці з обласної міліції і попереджали, що "не варто везти людей до Києва 11 числа, бо все одно автобуси туди не доїдуть".

В обласній організації партії заявили, що бютівці вже звернулися з офіційним листом до МВС і УВС Дніпропетровської області.

В управлінні МВС в області звинувачення відкидають. Як зазначили в прес-службі обласної міліції, "керівництво головного управління до перевізників не зверталося та ніяких перешкод у випадку вільного переміщення громадян чинити не буде".

"ГУ МВС в області та обласне управління ДАІ зацікавлені лише в безпечному переміщенні громадян, відповідно до чинного законодавства та правил дорожнього руху", – зауважили в міліції.

Опозиція скликає на 11 травня мітинг під парламентом у Києві, передає Радіо Свобода.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську ДАІ "рекомендує" не везти людей на мітинг до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути