четвер, 06 травня 2010 16:56

Міліція вимагає списки мітингувальників проти пакту Януковича-Медведєва

Міліція вимагає списки мітингувальників проти пакту Януковича-Медведєва

Київська міліція опитала керівництво Української народної партії про учасників мітингу проти ратифікації Угоди про подовження терміну базування Чорноморського флоту РФ на території України, який проходив 27 квітня біля Верховної Ради.

Як повідомили в прес-службі партії, зокрема, заступник голови УНП Ярослав Джоджик, а також член правління УНП, голова управи Київської міської організації УНП Володимир Шовкошитний вчора і сьогодні, відповідно, викликалися в слідче управління ГУМВС України в Києві для дачі свідчень про участь членів УНП в пікеті проти ратифікації "харківської угоди".

За інформацією політиків, "від них вимагали список учасників пікету від УНП, інформацію про участь в зіткненнях з міліцією". У цьому контексті представники УНП виразили здивування однобічністю розгляду питання, оскільки "в час мітингу міліція поводилася дуже агресивно і, не виключено, що умисне провокувала конфлікт", відзначили в прес-службі.

"Влада вирішила залякати незгодних", - до такого висновку прийшли керівники УНП після допиту, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Міліція вимагає списки мітингувальників проти пакту Януковича-Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути