пʼятниця, 19 жовтня 2018 15:15

У червоно-чорній краватці та з бородою: Яценюк з'явився на публіці

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк з'явився на публіці під час випуску курсантів патрульної поліції. На офіціозі Яценюк був разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Екс-глава уряду був у червоно-чорній краватці.

 

"Хочу вас повернути у події 2014-го. У нас тоді не те, що поліції, міліції навіть не було. Повний хаос і безлад у системі правоохоронних органів, відсутність армії, корумпована правова система, російська агентура у Службі безпеки України та розвідувальних органах, відсутність держави як такої", - сказав Яценюк.

Він назвав "справжніми партнерами" США, Канаду та ЄС, які "відкрили нову сторінку в Україні".

"У вас тут дуже правильно написано - довіра народу понад усе. Люди вам довіряють. Люди хочуть впевненості у завтрашньому дні та безпечному сьогодні", - звернувся Яценюк до поліцейських.

Також екс-прем'єр заявив, що процес реформи розпочатий, але "далеко не завершений".

"Реформа поліції повинна супроводжуватись прискореними темпами реформування СБУ, інших правоохоронних органів і суддівської системи", - продовжив Яценюк і додав, що наступного року мінімальна зарплата для поліцейських має бути 9200 грн.

"Пригадую, коли я став прем'єр-міністром, яка була мінімальна заробітна плата в тодгочасній міліції - 1800. Будемо мати 9200 - це мінімум. Будемо рухатися вперед і за соціальним пакетом і за захистом кожного з вас. Борітеся - поборите. Слава Україні", - додав екс-глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк не бачить Порошенка фаворитом виборів президента

Арсеній Яценюк був прем'єром з лютого 2012 по квітень 2016-го. Є головою партії "Народний фронт". У Верховній Раді ця політсила має другу за чисельністю фракцію після БПП - 81 депутат.

Зараз ви читаєте новину «У червоно-чорній краватці та з бородою: Яценюк з'явився на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути