Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 09:10

У БЮТі попередили про черговий наступ пенсійної реформи

У БЮТі попередили про черговий наступ пенсійної реформи

Уряд знову намагатиметься протягнути через парламент "людожерську пенсійну реформу".

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив член фракції "БЮТ-Батьківщина", міністр праці та соціальної політики опозиційного уряду Андрій Павловський.

За словами народного депутата, уряд знову вніс до парламенту законопроект щодо пенсійної реформи, який Верховна Рада напередодні відхилила.

"Це блюзнірство, бо вони змінили всього декілька ком, але залишили підняття пенсійного віку, збільшення трудового стажу, необхідного для отримання пенсії, обмеження виплат працюючим пенсіонерам, обмежене право дострокового виходу на пенсію для деяких категорій громадян тощо", - наголосив Павловський.

На його думку, все це вказує на те, що "уряд силою, через коліно, знову буде ламати депутатів, щоб вони прийняли цю людожерську пенсійну реформу, яка насправді є геноцидом людей пенсійного віку".

Нагадаємо, уряд менше, ніж за добу, доопрацював і подав до парламенту законопроект про пенсійну реформу.

До цього Кабінет міністрів звернувся з листом до парламенту щодо відкликання свого законопроекту "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи України". Верховна Рада задовольнила прохання уряду.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі попередили про черговий наступ пенсійної реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути