Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 09:46

Партія регіонів розкритикувала свою ж реформу

Партія регіонів розкритикувала свою ж реформу

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці і фракція Партії регіонів дали негативну оцінку пропонованій пенсійній реформі, оскільки вважають її недосконалою та соціально несправедливою.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, таку думку висловив член парламентської фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань соціального захисту та соціальних гарантій, рівня життя і повернення заощаджень населенню Олександр Стоян, коментуючи рішення парламенту повернути на доопрацювання уряду проект пенсійної реформи, за яке проголосували 257 депутатів.

Стоян, зокрема, зазначив, що уряд дослуховується до думки депутатів і до думки фракції Партії регіонів. За його словами, фракція Партії регіонів перша ініціювала серйозний розгляд проекту закону про пенсійну реформу, і першим був Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці, в складі якого є народні депутати Хара, Стоян, Сухий та інші.

"Ми вже тоді одноголосно дали негативну оцінку цій реформі. Потім була складена доповідна записка за нашими підписами на ім'я президента, де ми на 10 сторінках висловили зауваження до проекту цієї пенсійної реформи і наші пропозиції", - зазначив "регіонал".

Він уточнив, що за висновками цієї доповідної записки президент зустрівся з головою фракції ПР Олександром Єфремовим, першим заступником голови фракції Михайлом Чечетовим, Олександром Пеклушенком, Сергієм Тігіпком, Іриною Акімовою.

"Президент хотів почути нашу остаточну думку. За результатами цієї наради ми дійшли висновку, що в такому варіанті цей законопроект приймати не можна", - пояснив депутат.

Як відомо, Кабінет міністрів звернувся з листом до парламенту щодо відкликання свого законопроекту "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи України". Верховна Рада задовольнила прохання уряду.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів розкритикувала свою ж реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути