Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2011 09:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У БЮТ сподіваються декриміналізувати "статтю Тимошенко" до саміту Україна - ЄС

У БЮТ сподіваються декриміналізувати "статтю Тимошенко" до саміту Україна - ЄС

Депутати від фракції "БЮТ - Батьківщина" внесли до Верховної Ради законопроект стосовно декриміналізації низки статей Кримінального кодексу і сподіваються, що його буде ухвалено до 19 грудня (дня проведення саміту Україна – ЄС - Ред.) Про це в коментарі УНН сказав заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Ми зареєстрували у парламенті законопроект стосовно декриміналізації цілої низки політичних статей, які можуть бути використані проти опозиції в будь-який момент. Це та ж сама 365 стаття. І це ще ціла низка статей, які фактично переводять політичну відповідальність у кримінальний процес, тому ми власне і подали цей законопроект", - додав він.

Соболєв також наголосив, що бютівці сподіваються, що законопроект буде оперативно розглянуто у сесійній залі та ухвалений.

"Ми будемо сподіватися, що цей законопроект так само як президентський, який невідкладно був внесений на розгляд Верховної Ради та дуже швидко пройшов перше та друге читання, буде оперативно розглянутий у сесійній залі", - зазначив парламентар.

"Зараз є всі шанси на його ухвалення великі як ніколи, тому що всі обіцянки, які роздавав Янукович главам європейських держав та не лише європейських стосувалися уникнення політичної відповідальності у кримінальному процесі, бо політична відповідальність повинна бути тільки під час виборів", -  резюмував парламентар.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ сподіваються декриміналізувати "статтю Тимошенко" до саміту Україна - ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути