понеділок, 09 серпня 2010 12:28

У БЮТ кажуть, що Данилишина посадять

У БЮТ кажуть, що Данилишина посадять

Кримінальна справа проти екс-міністра економіки Богдана Данилишина – це політичне замовлення.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Володимир Бондаренко.

"Це кампанія психологічного тиску в тому числі на політичну частину нашого суспільства. Поставлена мета - показати, якою злочинною була влада, зокрема ті, хто були міністрами в уряді Юлії Тимошенко. Відслідковується системність цього тиску. Хорошковський з Бойком посадили тих, хто заважав їх бізнесу паразитувати на державі. Будуть і інші. Зокрема ті, хто зараз демонструє свою прихильність до Юлії Володимирівни. Не тільки Данилишин, а й екс-міністр праці Людмила Денисова. На них тиск буде перш за все. Але хай спочатку доведуть, що щось прилипло до рук", - зазначив він.

Депутат не виключає, що Данилишина таки кинуть за грати.

"Це ж люди, які не мають меж у своєму бажанні помститись. Вони викидають всіх на вулиці, беруть відвертих непрофесіоналів, які продемонстрували свою відданість Партії регіонів. У такий спосіб продовжується узурпація влади в країні", - пояснив Бондаренко.

Нагадаємо, генеральна прокуратура та КРУ у п"ятницю провели обшук в міністерстві економіки та допитали посадових осіб. Слідчо - оперативні дії велися в рамках кримінальної справи, порушеної за статтею 364-1 КК України - зловживання владою або службовим становищем.

Головним її фігурантом став екс-міністр економіки Богдан Данилишин. Що й у яких обсягах йому інкримінується, поки офіційно не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що Данилишина посадять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути