понеділок, 26 грудня 2011 16:47

У "Батьківщині" запевняють, що всі важливі рішення як і раніше ухвалює Тимошенко

У "Батьківщині" запевняють, що всі важливі рішення як і раніше ухвалює Тимошенко

Серйозні рішення в долі ВО "Батьківщина" як і раніше ухвалює лідер партії Юлія Тимошенко, стверджує депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шкіль.

"Всі серйозні рішення приймаються особисто лідером партії. Така комунікація у нас все ще існує, ще режим нас її не позбавив, тому тут навіть не виникає жодних сумнівів, що все відбувається в узгодженні з нею (з Ю. Тимошенко)", - сказав Шкіль на прес-конференції у Львові.

Депутат зазначив, що Тимошенко регулярно спілкується в камері слідчого ізолятора з адвокатами і захисниками.

Щодо участі "Батьківщини" у парламентських виборах, він нагадав, що партія є одним із засновників Комітету опору диктатурі. "Ми вже всі були свідками того, що були оприлюднені відсотки, згідно з якими буде формуватися система розподілу мажоритарних округів між опозиційними депутатами", - сказав Шкіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв запевняє, що розколу між Тимошенко і партією немає

За його словами, звернення про єдиний партійний список на базі нейтральної партії - це, насамперед, звернення не до членів "Батьківщини", а до партій-членів Комітету опору диктатурі.

"Після свят будуть збори комітету, на якому кожен з лідерів буде обгрунтовувати свою позицію", - сказав він, уточнивши, що це відбудеться до 14 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко пропонує опозиції йти на вибори одним списком

У той же час Шкіль висловив свою думку про те, як сили опозиції повинні брати участь у виборах. На його думку, опозиціонери у списках повинні об'єднуватися навколо "Батьківщини" та "Фронту Змін", а в мажоритарних округах виставляти єдиного кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основна конкуренція буде всередині опозиції

"Я прихильник двухпотокового підходу, умовно можемо назвати на базі "Батьківщини" та "Фронту Змін". А як буде - буде вирішувати Комітету опору диктатурі", - сказав народний депутат. За його словами, принципи вже визначено, а дискусія може вестися тільки щодо персоналій.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" запевняють, що всі важливі рішення як і раніше ухвалює Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути