субота, 24 грудня 2011 16:38

Королевська очолила УСПД, щоб посилити опозицію і звільнити Тимошенко

Королевська очолила УСПД, щоб посилити опозицію і звільнити Тимошенко

Ідеологія Української соціал-демократичної партії (УСДП) не буде змінюватися у зв'язку зі зміною керівництва партії, заявила новообраний лідер партії Наталія Королевська.

"Я вірю, що ми зможемо сьогодні в принципи соціал-демократії - справедливість, свободу і солідарність - вдихнути нове життя. Я вірю, що ми зможемо повернути довіру людей і віру в ці принципи", - сказала вона під час прес-конференції після закінчення з'їзду УСДП.

Перший заступник голови УСДП Євген Суслов висловив переконання, що завдяки новому керівництву партії демократична опозиція буде посилена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська, Суслов та Логвиненко залишили партію Тимошенко

"Ми чітко заявляємо, що не робимо того, що може нашкодити Блоку Юлії Тимошенко. Ми будемо діяти в ключі тієї політичної сили, складовою частиною якої є, будемо посилювати її. Наше завдання - на виборах 2012 року набрати більшість голосів у парламенті і звільнити Юлію Тимошенко", - сказав він.

Другий заступник голови УСДП Володимир Ткаченко також підкреслив, що делегати з'їзду вірять - Наталія Королевська "перезавантажить" партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська очолила Українську соціал-демократичну партію

"Це харизматичний лідер, який допоможе УСДП стати сучасною європейською політичною партією", - заявив він.

Як повідомлялося, Королевська в п'ятницю була обрана лідером УСДП, після чого разом з Сусловим і Логвиненко вийшли з партії "Батьківщина" у зв'язку з переходом в УСДП.

УСДП входить до складу Блоку Юлії Тимошенко, і ці троє депутатів залишаються у складі парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Королевська очолила УСПД, щоб посилити опозицію і звільнити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути