неділя, 04 березня 2012 12:43

У "Батьківщині" не всі хочуть, щоб Тимошенко вийшла на волю - Чорновіл

У "Батьківщині" не всі хочуть, щоб Тимошенко вийшла на волю - Чорновіл

Якщо навесні люди вийдуть на вулицю, то цей виступ нейтралізують опозиційні політики.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл.

"Кажуть, буде черговий наступ трудящих, що знесе владу. Тоді для чого в цій країні Ляшко? Як тільки щось почнеться, з тилу заходить Ляшко і трудові маси розбігаються хто-куди, бо не хочуть дискредитуватися. А ще є Яценюк, Королевська, інші. Будь-яка акція знекровиться з їх появою. Тому весняний наступ трудящих розсиплеться, як розсипався й осінній", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл не бачить логіки у кадрових призначення Януковича

На його думку, ще є проблема в тому, що люди не хочуть виходити на вулицю безплатно.

"Це синдром Юлії Володимирівни. 2001 року вона першою почала платити гроші за участь в акціях протестів, на які люди масово виходили самі. Пригадую, як ми через це гризлися на Форумі національного порятунку. Турчинов доводив, що все в порядку, так має бути. Минули 10 років, і тепер навіть ті, хто дуже любить і хоче бачити Тимошенко на свободі, вийдуть за неї тільки тоді, коли їм заплатять", - додав Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл покинув скандальну групу "Реформи заради майбутнього"

За його словами, у "Батьківщині" є гроші для того, аби вивести людей на вулицю. Однак, не всі хочуть бачити Юлію Тимошенко на волі.

"Вийшла б перша сотня тисяч людей за гроші, то друга і третя приєдналися б за інерцією. Тоді включається драйв. А коли виходить жалюгідна кількість, як під Печерський суд, навіть щирі прихильники з огидою йдуть геть, побачивши всі ті нещасні базарні намети. Може, в "Батьківщині" не всі й хочуть, щоб Тимошенко вийшла на волю? Чому Турчинова ніхто не рухає? Він же був в уряді Тимошенко людиною, через яку все проходило. Знайомі з міліцейського середовища розповідають, що на документах зарахування цивільного стажу в міліцейський водієві Луценка стоїть віза Турчинова. Але Турчинова за це ніхто не питає", - додав Чорновіл.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" не всі хочуть, щоб Тимошенко вийшла на волю - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути