четвер, 10 жовтня 2013 23:54

У "Батьківщині" Феміду зобразили з хабаром та мобільним телефоном

У "Батьківщині" Феміду зобразили з хабаром та мобільним телефоном
Фото: zakon-i-pravo.net

Українська Феміда сьогодні практично повністю корумпована, і законопроект щодо посилення незалежності суддів тільки погіршить цей сумний факт.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Роман Забзалюк.

Політик вважає, що деякі моменти, задекларовані в новому законопроекті щодо суддів, є абсолютно невиправданими й лише сприяють узурпації влади.

"Справа в тому, що той варіант, який сьогодні розглядався в Раді – це продовження узурпації влади. Тенденція щодо намагання одноосібно управляти усіма гілками влади чітко проглядається", - переконаний Забзалюк.

Він уточнив, що для опозиції у вищезгаданому законопроекті є неприйнятними такі "перли", як, зокрема, продовження ще на п'ять років граничного терміну перебування на посаді суддів.

"Тобто фактично до 70-ти років", - пояснив нардеп.

За його словами, сьогодні в Україні судова гілка влади "остаточно корумпована і розвалена".

"Вона практично працює, як маріонетка, за велінням дзвоників і забаганок кримінальної олігархії. Прикладом є так званий суддя Кірєєв. Вся країна бачила і весь світ, що людина була на постійному зв'язку з Адміністрацією президента, аби орієнтуватися, яке рішення приймати", - заявив Забзалюк.

Парламентарій підкреслив, що українська судова система перетворена на "терези, на яких з одного боку лежить хабар, а з іншого – мобільний телефон із вказівками влади".

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" Феміду зобразили з хабаром та мобільним телефоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути