понеділок, 01 листопада 2010 13:16

У Ясинуватій люди рвали бюлетені без прізвища колишнього мера

У Ясинуватій люди рвали бюлетені без прізвища колишнього мера
У найбільш "опозиційному" містечку Донбасу проти всіх проголосував кожен четвертий, що прийшов на дільницю

Виборці в Ясинуватій рвали бюлетені, не знайшовши в них соціаліста Іщенко-Гіллера.

"За нашими даними, від 20 до 25% проголосували" проти всіх ", - розказав Gazeta.ua Євген Іщенко-Гіллер, знятий з реєстрації в ніч напередодні виборів кандидат на пост мера. - А явка виборців була на рівні 49%. Масштабних фальсифікацій в місті наші прихильники не дозволили зробити. Хоча були інциденти - народного депутата Юрія Гримчака на виборчій дільниці № 28007 у Ясинуватій побив "регіонал", який з помічниками намагався вивести його з дільниці. Багато людей, прийшовши на ділянки, рвали бюлетені, коли не бачили в них моє прізвище, чи псували бюлетені - писали на них гидоту на адресу мого супротивника".

У підсумку, за словами Іщенко-Гіллера, в Ясиноватій за Наталю Андрієнко ("Сильна Україна"), відновлену в числі кандидатів на посаду міського голови за день до виборів, віддали голоси приблизно 30%. За мера "регіонала" Олександра Русаченка близько 40% з числа тих, що проголосували.

"А до міськради Ясинуватої попередньо потрапляє приблизно 4 комуністів, 6 соціалістів, 1 від "Сильної України", 1 від "Фронту змін" та 1 від ПСПУ, а решта депутатів - десь 23-24 будуть знову регіоналами. Всього в міськраді у нас 36 депутатів", - сказав екс-мер соціаліст Іщенко-Гіллер.

Як повідомлялося, 28 жовтня о 22.00 у Донецькому окружному адміністративному суді оприлюднили рішення про відновлення в числі кандидатів на посаду міського голови Ясинуватої Євгенія Іщенко-Гіллера.

49-річний колишній мер був знятий з реєстрації за рішенням Ясинуватської міської виборчої комісії 22 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «У Ясинуватій люди рвали бюлетені без прізвища колишнього мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути