пʼятниця, 09 березня 2012 10:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Януковича не виключають, що Європейський суд може виправдати Тимошенко

У Януковича не виключають, що Європейський суд може виправдати Тимошенко

У Європейського суду з прав людини є підстави для винесення рішення на користь екс-прем'єра Юлії Тимошенко і екс-голови МВС Юрія Луценка. Про це заявила керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації адміністрації президента Марина Ставнійчук "5 каналу", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Очевидно, що можуть бути підстави для винесення Європейським судом з прав людини рішення на користь заявників до Європейського суду, і Тимошенко, і Луценка", - зазначила вона.

"Мені здається, що проблеми кожного цього судового процесу, пов'язаного і з Тимошенко, і з Луценком, виходять на системні проблеми реалізації правосуддя. Але я хочу сказати, що реально ці проблеми ж не виникли сьогодні", - додала Ставнійчук.

Нагадаємо, 27 лютого судді Печерського суду оголосили вирок екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку, який передбачає чотири роки ув'язнення. Відлік терміну перебування Луценка під вартою бере початок 27 грудня 2010 року. Тимошенко наразі перебуває у Качанівській колонії. Її засуджено до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича не виключають, що Європейський суд може виправдати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути