середа, 07 березня 2012 17:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Тимошенко не знає, де завтра буде її мама

Євгенія Тимошенко не знає, де завтра буде її мама

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія нічого не знає про наміри опозиції перевезти її маму із Качанівської колонії до Києва.

Про це вона сказала на прес-конференції у середу.

"Місцезнаходження моєї мами - у руках президента. Де вона буде завтра – я не знаю. Її напередодні Нового року цинічно перевезли до колонії. Це при тому, що у неї не припинявся сильний біль, а її відвезли за 600 кілометрів до Харкова. Завтра її можуть перевезти в інше місце", - зазначила Тимошенко.

За її словами, те, що відбувається із екс-прем'єркою, колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та колишнім тимчасово виконуючим обов'язки міністра оборони Валерієм Іващенком - це "верхівка айсбергу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: Мама не може рухатися і постійно лежить

"Є тисячі людей, які незаконно знаходяться за ґратами і переживають несправедливість. Їх катують. Для чого це? Він (президент Віктор Янукович – Gazeta.ua) може вирішити це питання за декілька днів", - пояснила дочка лідерки "Батьківщини".

Тимошенко наголосила, що рідні ув'язнених колишніх посадовців вимагають їх звільнення за законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко продовжує розповідати європейцям про стан матері

"Стан здоров'я наших рідних не покращується, а погіршується. На них продовжується психологічний пресинг, порушують їх права та свободи. Ми боїмося за їхні життя... Проти них продовжують репресії, порушують нові абсурдні кримінальні справи та вішають на них ярлик злочинця. А хто справжні злочинці у нашій країні? Давайте поставимо це питання", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко впевнена, що українські чиновники "фальсифікують діагноз" її матері

"Завтра для нас не буде святом. Тому що наші близькі давно незаконно знаходяться за ґратами. Думаю, багато українців не відчувають святкового настрою", - додала дочка екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко не знає, де завтра буде її мама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути