четвер, 09 лютого 2012 15:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Мама лежала в критичному стані непритомна, а ніхто не прийшов — донька Тимошенко

Мама лежала в критичному стані непритомна, а ніхто не прийшов — донька Тимошенко

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко працівники пенітенціарної служби шантажують, не колють їй знеболювальних ін'єкцій, щоб вона надала згоду на входження представників Міністерства охорони здоров'я до незалежної експертної комісії медиків, які мають дати оцінку дійсному стану її здоров'я. Ця експертна комісія має складатися із німецьких і канадських лікарів. Про це Євгенія Тимошенко сказала під час круглого столу, який був присвячений катуванню і тортурам в системі правоохоронних органів.

"Влада приховує стан її здоров'я. Всі прохання ігноруються. Ми чекаємо незалежну комісію із німецьких і канадських фахівців, але знову влада цим маніпулює — змушує маму погодитися, щоб представники МОЗу від яких вона відмовилася, взяли участь у цій комісії. Шантажують тим, що не дають знеболювального. Надіємося, що в понеділок приїдуть представники цієї незалежної комісії і обстежать її. Бо ці знеболювальні і вітаміни, які їй давали, невідомо як вплинули на стан її здоров'я. Як можна довіряти представникам МОЗ, якщо 20 хвилин мама лежала в критичному стані непритомна, а ніхто не прийшов, хоча відеоспостереження велося. Ще б 5 хвилин і вона померла б. Тому вона не хоче бачити цих лікарів у незалежній комісії", - сказала донька екс-прем'єрки

Євгенія Тимошенко також розповіла, що правоохоронні органи чинять тиск на її рідних.

"Зараз переслідують мого батька, дідуся, який переніс два інсульти. Якщо його викликати на ще одні слідчі дії чи в суд, він просто помре", - додала вона.

Євгенія Тимошенко заявляє також, що діагнози МОЗ постійно фабрикувались.

"Лікарі які не хотіли підписувати обманні діагнози, попадали під тиск прокуратури і органів влади, щоб вони показали свої показання і підписали сфальсифіковані діагнози, що її здоров'я у нормальному стані", - сказала вона.

Нейрохірург, лікар, що обстежував Юлію Тимошенко, Микола Поліщук сказав, що через 4 години після прийняття знеболювальної пігулки біль знову посилюється, вона не може встати, сходити до туалету без допомоги супроводжуючої. І він ще додав, що не можна давати постійно знеболювальні людині, у якої проблеми із шлунком, інакше можуть статися крововиливи. А сильне снодійне можна приймати під наглядом анестезіолога. Інакше воно може спричинити смерть. Тому Тимошенко часто втрачала свідомість і тривога її доньки виправдана.

Зараз ви читаєте новину «Мама лежала в критичному стані непритомна, а ніхто не прийшов — донька Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути