четвер, 02 лютого 2012 09:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка Тимошенко попросила США втокмачити Януковичу, що він не правий

Дочка Тимошенко попросила США втокмачити Януковичу, що він не правий

Дочка Юлії Тимошенко Євгенія в середу виступила на слуханнях у Сенаті США на тему "Україна на роздоріжжі: що поставлено на карту для США і Європи?", повідомляється на сайті Юлії Тимошенко.

"Політичні репресії продовжуються, моя мама - це тільки найбільш яскравий приклад вибіркового застосування кримінального права. Це великий виклик для подальшого демократичного розвитку України", - сказала Євгенія Тимошенко.

Також вона повідомила членам слухання про те, що режим Януковича продовжує чинити тиск на її сім'ю, зокрема, через поновлення переслідування її батька і діда.

Крім того, Євгенія розповіла про переслідування соратників Тимошенко. Серед останніх - оголошення в міжнародний розшук колишнього губернатора Харківської області, лідера обласної організації партії "Батьківщина" Арсена Авакова.

"Я прошу Вас використовувати всі можливі засоби впливу для того, щоб пояснити режиму Януковича наслідки таких дій", - додала вона.

На слуханнях у підкомітеті з європейських справ Комітету закордонних справ Сенату США також був присутній захисник екс-прем'єра Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко попросила США втокмачити Януковичу, що він не правий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути