пʼятниця, 24 лютого 2012 11:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євродепутат занепокоєна: Тимошенко могли отруїти

Євродепутат занепокоєна: Тимошенко могли отруїти

Юлію Тимошенко треба регулярно обстежувати на предмет того, чи отримувала вона якесь токсичне отруєння.

Про це в інтервю Радіо "Свобода" сказала депутат Європейського парламенту, екс-міністр охорони здоров'я, кандидат в президенти Чехії Зузана Ройтова.

"Знаю, що в її (Юлії Тимошенко) камері міняли чи пересували стіну тоді, коли вона була в Києві. Це викликало великі підозри, про це, зокрема, говорила Євгенія Тимошенко, що мамі завдають впливу якоїсь токсичної речовини", - наголосила вона.

Аби перевірити, чи отримала екс-прем'єр токсичне отруєння, необхідно постійно проводити відповідні обстеження, наголосила Ройтова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко особисто написала заяву з проханням її додатково обстежити

"Звичайно, з тканини людини можна отримати таку інформацію. На основі зразків тканини можна провести аналізи, токсикологічне обстеження, щоб здобути інформацію, яка б підтвердила чи спростувала інформацію, чи зазнала пані Тимошенко токсичного отруєння. Було б добре, щоб такі обстеження проводились регулярно, вони б діяли як запобіжний засіб", - пояснила екс-міністр охорони здоров'я Чехії.

Вона також навела у цьому контексті приклад екс-президента Віктора Ющенка: "Адже з випадку з паном Ющенком побоювання, що пані Тимошенко могла бути отруєна навмисне якимись меншими дозами, не можна недооцінювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко можуть прооперувати

"На мою думку, європейська і міжнародна спільнота, не тільки ЄС, мала б домагатись, щоб проводились такі незалежні обстеження та аналізи", - підкреслила пані Ройтова.

Зараз ви читаєте новину «Євродепутат занепокоєна: Тимошенко могли отруїти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути