четвер, 23 лютого 2012 15:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Регіонал" помітив, що канадські лікарі самі визнали свою ангажованість щодо Тимошенко

"Регіонал" помітив, що канадські лікарі самі визнали свою ангажованість щодо Тимошенко

Заява канадського лікаря Пітера Куйта, який оглядав екс-прем'єра Юлію Тимошенко, є явкою з повинною і визнанням власної ангажованості.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в четвер, коментуючи заяву канадського лікаря, повідомляє "Українська правда".

"Отримавши інформацію про принципи формування міжнародної групи лікарів для огляду Тимошенко, я висловив думку про можливу упередженість та ангажованості канадських медиків", - зазначив він.

"Делегацію канадських лікарів формувала організація, яка постійно виступає в підтримку "ВІП-пацієнтки" Тимошенко. Що не втомлюються підтверджувати лідери Конгресу українців, який прислав цих лікарів", - додав "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко додатково обстежили поза межами колонії

"Суперечки так би і залишалися безпредметними, якби не свіжа заява Куйта. Фактично це політична заява стало офіційним визнанням власної ангажованості та "явкою з повинною", - заявив Колесніченко.

Нагадаємо, Куйт повідомив, що взяти кров у Тимошенко не дозволила українська влада.

Колесніченко нагадав, що раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що Тимошенко сама відмовилася здати кров.

"Така неузгодженість заяв свідчить про одне - Конгрес українців Канади повів свою гру, не поставивши до відома "спільників" в Україні. А спіч члена комітету з питань спорту цього конгресу Куйта розрахований на іноземного споживача в Європі та Америці", - заявив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі підтвердили: Тимошенко серйозно хвора

"Я сумніваюся, що німецькі лікарі під тиском підуть на угоду з совістю і поставлять необхідний діагноз без аналізу крові. Мені здається, давно пора припинити спекуляції на темі здоров'я Тимошенко. Її штабу варто обрати іншу лінію захисту", - заявив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" помітив, що канадські лікарі самі визнали свою ангажованість щодо Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути