Ексклюзиви
середа, 07 березня 2012 19:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецький лікар розповів, чим хворіє Тимошенко

Німецький лікар розповів, чим хворіє Тимошенко

Юлія Тимошенко хвора та потребує лікарняного стаціонару, запевнили німецькі лікарі, які були у складі комісії для медичного обстеження екс-прем'єр-міністра, передає АМН.

За словами доктора наук в галузі неврології, професора Карла Макса Айнгойпля, "Юлія Тимошенко хвора і її необхідно далі лікувати".

Українські та німецькі лікарі сказали, що дійшли між собою домовленості стосовно діагнозу Тимошенко та її подальшого лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колонії виправдалися: делегація ОБСЄ не погодила свій візит до Тимошенко з МЗС

Діагноз Тимошенко встановлювали на основі трьох складових: обстеження Тимошенко в колонії, докладного опитування хворої на предмет її скарг та на основі магнітно-ядерної томографії.

Як відомо, німецькі лікарі поставили діагноз Тимошенко без даних аналізу крові. Пацієнтка не погодилась здавати кров на аналіз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Регіонах" запевнили, що Тимошенко - найбільш продажний політик

"Якби пані Тимошенко потрапила до німецької лікарні з такою проблематикою захворювання, яка в неї є, то були б проведені звичайні рутинні аналізи крові. Але в тій ситуації, в які вона зараз перебуває, хвора не дала згоди на проведення аналізу крові", - зазначив лікар.

Нагадаємо, 14-15 лютого 2012 року медична комісія у складі німецьких, канадських та українських фахівців обстежувала Тимошенко в Качанівській виправній колонії.

Зараз ви читаєте новину «Німецький лікар розповів, чим хворіє Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути