субота, 03 березня 2012 20:26

У "Регіонах" запевнили, що Тимошенко - найбільш продажний політик

У "Регіонах" запевнили, що Тимошенко - найбільш продажний політик

Інформація про те, що Юлія Тимошенко - найбільш продажний політик в Україні, підтверджена документами і фактами, заявила народний депутат з фракції Партії регіонів Інна Богословська, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Те, що Юлію Тимошенко можна купити швидше, ніж іншого будь-якого політика в Україні, уже не вимагає доказів", - підкреслила Богословська.

"Як доказ у нас є два документи. Перший документ - це те, що на момент, коли Тимошенко здала інтереси України і підписала газовий контракт (з Росією), компанії Тимошенко мали борг перед Міністерством оборони Росії в $ 405 млн. Це документ, підтверджений і рішеннями судів, і бухгалтерськими документами", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент розповів про головну помилку Тимошенко

Другий документ, що свідчить про продажність Тимошенко, це "постанова про дострокове припинення кримінальної справи стосовно пані Тимошенко за фактом неодноразової дачі хабарів посадовим особам Міністерства оборони РФ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євродепутат занепокоєна: Тимошенко могли отруїти

"За цією постановою Тимошенко була звільнена від кримінальної відповідальності нібито по закінченню терміну притягнення до кримінальної відповідальності. При цьому Тимошенко сама визнала свою провину в дачі хабарів і не заперечувала проти завершення цієї справи стосовно її достроково. Враховуючи, що ця справа була припинена незаконно, природно, це був ще один гачок, на якому влада в Росії тримали і тримають до цих пір Тимошенко", - заявила Богословська.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" запевнили, що Тимошенко - найбільш продажний політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

218

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути