субота, 10 листопада 2012 17:31

У 14-му окрузі не буде перевиборів: ЦВК підтримала самовисуванця від "Регіонів"

У 14-му окрузі не буде перевиборів: ЦВК підтримала самовисуванця від "Регіонів"
Жеребнюк випередив опозиціонера на 83 голоси. Він стверджує, що фальсифікаціями займався саме його опонент Мельничук. ФОТО: polittech.org

Центральна виборча комісія не підтримала пропозицію про неможливість встановити результати виборів у 14 окрузі (Вінницька область).

За дану пропозицію на засіданні ЦВК у суботу проголосували лише шестеро членів Центрвиборчкому з необхідних восьми.

Проект рішення про неможливість установити результати виборів у 14 окрузі внесла куратор Вінницької області член ЦВК Юлія Швець.

За даними сайту ЦВК, після електронної обробки 100% протоколів найбільшу кількість голосів виборців (34тис 784 або 33,32%) набрав Віктор Жеребнюк (самовисуванець). За ним слідує представник партії "Батьківщина" Іван Мельничук (34 тис 701 або 33,24% голосів виборців).

Нагадаємо, що Жеребнюк був мером міста Жмеринка, а зараз обіймає посаду голови Деснянської РДА в Києві. У своїй біографії на персональному сайті чомусь соромиться говорити, що він є членом Партії регіонів.

Раніше ЦВК ухвалила постанову про те, що в п'яти одномандатних округах встановити результати волевиявлення громадян неможливо, у зв'язку з чим Верховна Рада рекомендувала ЦВК призначити в цих округах повторні вибори.

Це стосується округів № № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область) та 223 (Київ, Шевченківський район).

Зараз ви читаєте новину «У 14-му окрузі не буде перевиборів: ЦВК підтримала самовисуванця від "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути