четвер, 01 листопада 2012 16:56

"Припини "безпрєдєл": екс-губернатор Вінничини прагне депутатства за будь-яку ціну
14

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

Зараз на ОВК № 11 перераховують голоси за закритими дверима,запевняють представники опозиції.

1 листопада о 13.00 біля Вінницької облдержадміністрації зібрались представники опозиції. Тримають у руках прапори "Батьківщини" та "Свободи". Розгорнули плакати "Вимагаємо чесних і прозорих виборів", "Ганьба фальсифікаторам!", "Домбровський, припини "безпрєдєл"!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Округу, де програє "регіонал" Мельник, загрожує силовий сценарій - опозиція

Також тримають плакати "Вона переможе" з фотографією Наталії Солейко, що балотується по 11 округу від "Батьківщини". Там досі не прийняли всі протоколи.

Колишній голова Вінниці та губернатор області Олександр Домбровський, конкурент Солейко, вимагає перерахувати голоси на 40 дільницях.

Голова обласного осередку "Батьківщини" Людмила Щербаківська заявила, що в ОВК № 11 нікого не пускали.

"Зачинились, і перераховують голоси за закритими дверми, біля яких чергують десять братків. Про які чесні і прозорі вибори може йти мова? Були там кандидати в народні депутати, журналісти, міжнародні спостерігачі. Нікого не пустили. А вчора вночі довірені особи Наталії Солейко зафіксували спробу фальсифікації. Коли невідомі увірвались у приміщення, де зберігались коробки з бюлетенями через кабінет голови Правобережної адміністрації. Були пошкоджені саме коробки тих дільниць, де перемагала Солейко. Для чого це роблять? Щоб визнати їх недійсними і привести до перемоги Домбровського, ставленика влади", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократія по-донбаськи: залякування, підкуп, адмінресурс

"Ганьба Домбровському!", - скандували присутні.

"Така сама ситуація була на 14-му окрузі, де наш кандидат Іван Мельничук мав перевагу над Віктором Жеребнюком у 2 300 голосів. За одну ніч члени ОВК зіпсували ці бюлетені, поставили у них по дві галочки, щоб були недійсними. Тепер ми подали заяву у прокуратуру, щоб притягнути цих членів ОВК до кримінальної відповідальності за порушення. Ми впевнені, що відстоїмо наших кандидатів, які законно перемогли в своїх округах. На підтвердження цього маємо протоколи з мокрими печатками зі всіх дільниць", - запевнила Щербаківська.

Наприкінці мітингу представник партії "Свобода" зауважив, що акція протесту оголошується безстроковою. І щодня о 13.00 будуть збиратися під стінами облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Припини "безпрєдєл": екс-губернатор Вінничини прагне депутатства за будь-яку ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути