вівторок, 24 липня 2012 15:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники хочуть точно знати, коли їм повернуть Тимошенко

Тюремники хочуть точно знати, коли їм повернуть Тимошенко
Фото: novostiua.net

Державна пенітенціарна служба України звернулася до Міністерства охорони здоров'я України щодо створення спільної комісії медичних фахівців МОЗ, пенітенціарного відомства і німецьких лікарів клініки "Шаріте" для визначення необхідності та термінів подальшої реабілітації екс-прем'єра Юлії Тимошенко в харківській лікарні.

Через "нахабних людей в солідних костюмах" Тимошенко можуть виставити з лікарні

Як повідомляє прес-служба пенітенціарної служби, в зверненні наголошується, що майже півроку - з лютого поточного року і по теперішній час - обстеження та консультування засудженої Тимошенко проводиться за участю німецьких лікарів. Крім того, близько 2,5 місяців (починаючи з 9 травня) вона проходить реабілітаційний курс у відповідності з рекомендаціями, наданими німецькими фахівцями і під їх постійним контролем, в умовах стаціонару Центральної клінічної лікарні № 5 Харкова, яку обрали лікарі берлінської клініки "Шаріте" .

"Депутати нікому не погрожували" - Одарченко про заяву головлікаря ЦКБ №5

"Інформуємо про те, що протягом згаданого періоду Тимошенко Ю.В. систематично порушує процес реабілітації, відмовляється від процедур, як правило, через численних зустрічей і побачень, проведення необхідних лабораторних обстежень (аналізів) і т.д.", - нагадали в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники хочуть точно знати, коли їм повернуть Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути