пʼятниця, 19 квітня 2013 09:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники пропонують Тимошенко відео-конфренцію з судом

Тюремники пропонують Тимошенко відео-конфренцію з судом

Керівництво колонії запропонує екс-прем'єру Юлії Тимошенко взяти участь у допиті свідка у справі про вбивство Євгена Щербаня Петра Кириченка шляхом відео-конференції.

Про це повідомляє прес-служба ДПтС України.

"З урахуванням тих обставин, що запланований судом допит свідка на 19.04.2013 р. має проходити у режимі відео-конференції, керівництво колонії запропонує і засудженій Ю. Тимошенко також взяти участь у цьому допиті шляхом відео-конференції", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не казав, що Тимошенко звільнять у Вербну неділю

Тюремники нагадали, що від усіх попередніх пропозицій взяти участь у допиті свідків та у судових процесах шляхом відео-конференції Тимошенко відмовлялася.

"Крім того, у зв'язку з тим, що засуджена має звичку заявляти про те, що якісь кімнати у блоці де вона перебуває начебто взагалі не існують (як це було з кімнатою для побачень, яка насправді є і була облаштована спеціально для Ю. Тимошенко та її відвідувачів), публікуємо відео з кімнати, яка реально наявна та може бути використана для проведення відео-конференції із судом", - резюмували тюремники.

Нагадаємо, сьогодні о 16.00 в будівлі апеляційного суду в Києві має розпочатися допит свідка у справі про вбивство Євгена Щербаня Петра Кириченка.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники пропонують Тимошенко відео-конфренцію з судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути